HSM SECURIO C16 Evrak İmha Makinesi: “En İyi 100 Ofis Çözümü 2021” Ödülüne Layık Görüldü.

HSM SECURIO C16 Evrak İmha Makinesi: “En İyi 100 Ofis Çözümü 2021” Ödülüne Layık Görüldü.


Güvenli, verimli, sürdürülebilir ve ödüllü:

OFFICE ROXX, “En İyi 100 Ofis Çözümü”nde çok çeşitli kategorilerde ürünlere ödüller vermektedir.


Berlin'de PRIMA VIER tarafından yayınlanan OFFICE ROXX dergisi, 2004'ten beri her yıl yılın en iyi 100 ofis çözümünü seçmektedir. Dergi, bağımsız bir sıralamada, çeşitli şube ve kategorilerden seçilen ürünleri listeler. Bu ürünler, klasik ofis malzemeleri, ofis mobilyaları ve teknolojisinin yanı sıra akustik veya aydınlatma çözümleri ve diğer günlük ofis ekipmanlarını içerir. Dergi, çeşitli gereksinimleri karşılama konusunda etki bırakan, özellikle tavsiyeye değer ürünleri seçmektedir.


HSM GmbH + Co. KG'nin (Satış ve Pazarlama, Müşteri Hizmetleri ve Yan Kuruluşlar) Genel Müdürü Jan-Peter Krupczynski, “OFFICE ROXX dergisi tarafından seçilen ilk 100 ürün arasında olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz” dedi. “Ana odak noktamız, yenilik, esneklik ve sürdürülebilirlik konusunda kendimizden beklentilerimizle birlikte müşterilerimizin memnuniyeti ve güvenidir, dolayısıyla bir ticaret dergisi tarafından böyle bir profesyonel değerlendirme ek bir avantajdır.


HSM Securio C16 ailesini incelemek için tıklayın.

Detaylı bilgi?

Detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanız halinde müşteri temsilcilerimiz en yakın zamanda sizinle iletişime geçecektir.
0 (212) 591 72 22

Etiketler: hsm, hsm securio, hsm c16, securio c16, c16, evrak imha, evrak imha makinesi, belge parçalayıcı, kağıt kesme, kağıt öğütücü, alman